Europarlementariër Manders bezoekt Seniorenadviseurs en ‘Lief en Leed’ Rijswijk

Lokaal online nieuws: 3 maart 2022

Vrijdagmiddag 4 maart brengt Toine Manders, lid van het Europees Parlement, een bezoek aan Rijswijk. Hij gaat dan in gesprek met de seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk en aansluitend maakt hij kennis met het initiatief Lief en Leed Rijswijk.

Tijdens het werkbezoek zijn ook wethouder Johanna Besteman (Welzijn, Cultuur Onderwijs & Wonen), Menno van Enk (lijsttrekker CDA Rijswijk) en Simon Geleijnse, kandidaat-raadslid van het CDA Rijswijk, aanwezig. Het CDA-team wil in het gesprek met de seniorenadviseurs graag horen wat er in Rijswijk speelt op het gebied van zorg, wonen, welzijn en financiën betreffende senioren.

Aansluitend maakt Manders kennis met het initiatief Lief en Leed Rijswijk, een gezamenlijk project van woningcorporaties Rijswijk Wonen en Vidomes alsmede Welzijn Rijswijk, met het doel dat buren meer aandacht en beter contact voor elkaar krijgen om zodoende eenzaamheid tegen te gaan. In het verkiezingsprogramma van CDA Rijswijk staat dit initiatief genoemd als een mooi voorbeeld van het stimuleren van ontmoetingen en samenwerkingen in de wijken.

Lees hier het artikel!